Toledo Talk

Hot tub issue

Question- Hot tub folks, I think something is messed up with the sensors. The hot tub will run and run and never shut off even once it reaches the set temp. Then when you turn the jets on high the temp goes way up on the reader and then will read OH (over heating) and then SN for sensor and shut down. It only does this when the jets are on high. We had litehouse come out before when we had an issue but I was wondering if there was anyone else that someone would recommend? Just for them to come out was alone $100 bucks. I am pretty sure something is wrong with the sensors and since I have no idea anything about that stuff I am sort of trying to figure out what to do. Luckily it's not in the middle of a deep freeze and I have been able to turn it off at the main breaker so it's not just constantly running. Any advice would be great or any recommendations for someone local to come take a look.

created by stooks on Mar 24, 2015 at 11:37:09 am     Comments: 4

source      versions


Comments ... #

We had problem with a jacuzzi hot tub recently with very similar findings. It was a circulator pump. Total cost $250. This was in our Naples Fl home

posted by gunz1 on Mar 24, 2015 at 12:06:23 pm     #  

Two that I know of:

Frogtown Pools (Alternative Plumbing - Point Place)

Preferred Pools - Maumee

posted by Foodie on Mar 24, 2015 at 12:11:22 pm     #  

Thanks! I'm going to have my Dad take a look first and see if he can come up with anything and go from there!

posted by stooks on Mar 24, 2015 at 12:27:06 pm     #  

I bought my hottub at Landmark in Maumee and had to have two service calls on my hottub and have been really happy with their repair service.

I had a similar problem last year with my hot tub and it was a pump and it was $292 to repair with parts and labor.

posted by jamesteroh on Mar 24, 2015 at 10:36:51 pm     #